.

 

_3402

SAV TAJ GLUMAC TRAŽI CIMERE

Tražimo partnere za coworking u prostoru od 100m2 u strogom centru grada. Prostor se sastoji od dve odvojene kancelarije, dva kupatila, zajedničke kuhinje i komplet opremljenog foto studija. Lokacija je idealna kao i uslovi, ekipa je vesela i spremna na sve vrste dogovora!

11180333_781428791972983_3517805595511476754_n

 27.05.2015

Sav taj glumac organizuje glumačke radionice u okviru festivala Dev9t u beogradskoj ciglani 9. i 10. juna. Radionice će trajati tri sata od 16h – 19h u okviru njih ćemo obrađivati temu glumačkog opuštanja i pripreme za ulazak u lik kao i pripreme za kasting pred kamerom. Pored uvežbavanja tehnika opuštanja i pokretanja imaginativnih procesa učesnici će imati priliku da budu fotografisani od strane naše fotografkinje Une Bojić i snimljeni po standardima naše agencije tako da će im time mesto u Sav taj glumac bazi podataka biti osigurano.
Radionicu vode Aleksandra Širkić i Anđela Stamenković.

SVE INFORMACIJE O NACINU PRIJAVLJIVANJA MOZETE NACI OVDEhttps://www.facebook.com/events/1439540943030635/

 15.04.2015

scales-of-justice-725x544

POTREBNI GLUMCI ZA KRATKI IGRANI FILM
Tokom juna 2015. planira se snimanje kratkometražnog igranog filma “Presuda” u nezavisnoj produkciji. Tehničke pripreme su u završnoj fazi,  a potrebni su glumci za sledeće uloge: mladić od 18-26 godina (glavna uloga, 5 dana snimanja), čovek od 50-70 godina (komšija s kojim je mladić u sukobu, 3 dana snimanja), čovek od oko 45-55 godina (otac mladića, 2 dana snimanja), žena od 45-65  godina (supruga komšije, manja uloga bez dijaloga, 1 dan snimanja). Molimo potencijalne kandidate da se jave na email alimpic@hotmail.com za detaljnije infomacije.

7.02.2015

STG_Logo (1)_Page_1

 

 POSTANI I TI SAV TAJ GLUMAC

“Sav taj glumac” je nova i mlada kasting agencija za glumce i modele sa sedištem u Beogradu. Mi ne funkcionišemo po principu članstva ili promovisanja samo određenog broja glumaca. Već svojom bazom želimo da obuhvatimo sve talente sa naših prostora. U saradnji sa nama produkcije mogu da očekuju i formiraju kvalitetne i tačne ponude za njihove projekte.
Cilj našeg rada nije popisivanje i fotografisanje novih članova, već pristup pojedincu na drugačiji način. Trudimo se da upoznajemo talente koji čine našu bazu, zato je naša baza “živa”, sastavljena od autentičnih pojedinaca koji svojim likom i harizmom pronalaze put do budućih projekata.
Goste dočekujemo u prijatnoj i opuštenoj atmosferi, prostranom i odlično opremljenom studiju u centru grada. Ovakav pristup naročito prija glumcima i pomaže im da pokažu najbolje i najkvalitetnije od svog glumačkog bića.
Od juna 2014. godine uspeli smo da napravimo veliku i preglednu bazu talenata iz celog regiona i inostranstva. Iz dana u dan ona raste i širi se. Naš kreativni tim se potrudio da po ugledu na svetske standarde uspostavi jedinstven stil izrade fotografija koje donose autentičan izraz talenta.

Fotografija je prva stvar koja stigne do reditelja ili producenta.
Ona treba da bude vaša. Verna. Ni mlađa ni starija. Ni ružnija ni lepša.
Zato ne računajte mnogo na fotografije koje ste uradili pre par godina, ili one na kojima se vaše oči ne vide dobro, ili na one na kojima ste fotošopirani. Fotografija je vaša foto vizit karta. Od nje zavisi za kakve će vas poslove zvati.
Zbog toga želimo da pozovemo sve koji do sada nisu bili u našem studiju i damo im šansu.

Bili bismo vam zahvalni ukoliko možete da odvojite malo vremena i javite nam se na savtajglumac@gmail.com da ugovorimo besplatno fotografisanje.

Ukoliko živite izvan Beograda ili Srbije, za početak je dovoljno da nam pošaljete svoje najnovije fotografije, cv i showreel ukoliko ga imate. Tako ćete postati deo naše baze i bićemo u stanju da vas uvrstimo u buduće kasting ponude.

Ako živite u Beogradu, putem mejla ćemo ugovoriti termin koji vam najviše odgovara. Pored fotografisanja uradićemo i snimanje kratkog video materijala kojim upotpunjujemo vaš folder u našoj bazi. Najvažnije od svega je što ćemo se lično upoznati, popričati i zajedno konstatovati koji formati vas najviše zanimaju i u kom pravcu mi, kao kasting servis, možemo da predlažemo potencijalne puteve razvitka vaše karijere.

Prijavite se, dođite da se fotkamo, BESPLATNO je! Čekamo vas!

12.12.2014

MM_logo

                                        Pozorište na Terazijama objavljuje

                                                           AUDICIJU

Za mjuzikl MAMMA MIA  u režiji Juga Radivojevića i koreografiji Mojce Horvat

Audicija se raspisuje za ulogu:

SOFI

Za audiciju je potrebno pripremiti:

1. Numere: I HAVE A DREAM, HONEY HONEY

2. Monolog

Celokupan materijal dostupan je u Pozorištu na Terazijama, II sprat sektor PRODUKCIJA

Prijavljivanje za audiciju je radnim danima od utorka 9. decembra do ponedeljka 15. decembra od 10 do 16 h.

Za audicije se mogu prijaviti studentkinje glume i diplomirane glumice starosti do 25 godina.

Na audiciji će se osim pevanja i glume proveravati i igračke sposobnosti kandidatkinja.

Pesme se na audiciji izvode uz klavirsku pratnju.

Audicija će se održati na velikoj sceni Pozorišta na Terazijama 17.12.2014 u 10 časova.

20.11.2014

audicija-294x300

http://www.e8.org.rs/predstava-crvena-audicija/

Prvi krug audicije će se održati u nedelju 23.11. u Bitef teatru

Ukoliko imate interesovanja za experimentalni umetnički izraz i vremena da se procesu rada na predstavi posvetite u periodu od decembra 2014 do aprila 2015 prijavite se za audiciju slanjem svoje profesionalne biografije na e- mail: aneta.goranovic@e8.org.rs najkasnije do ponoći 21.11

 

 

 11.11.2014

images

AUDICIJA

Drama na srpskom jeziku Народног позоришта-Narodnog kazališta-Népszínház u Subotici raspisuje audiciju za ulogu Bruk u komadu “ Iza kulisa” Majkla Frejna, u režiji Snežane Trišić.

Pravo učešća imaju sve diplomirane glumice i studentkinje glume do 30. godina.

Audicija će biti održana 20. decembra 2014. godine u 11 časova na sceni “Jadran”.

Nije potrebno ništa unapred pripremiti. Tekst će biti podeljen na samoj audiciji.

Potrebno je poneti CV i nekoliko fotografija.

08.11.2014

BITEF25-ph-vladimir-opsenica-v1-DSC_5665

POZIV ZA SARADNJU PROFESIONALNIM GLUMCIMA BEZ STALNOG ANGAŽMANA

Bitef teatar poziva profesionalne glumce koji nisu u stalnom angažmanu u nekom od regionalnih pozorišta, da svoju profesionalnu kratku biografiju i fotografiju pošalju na adresu dramaturškinje pozorišta jelena.bogavac@bitef.rs radi formiranja baze podataka glumaca-saradnika Bitef teatra koji će shodno umetničkim potrebama reditelja i autora koji rade na sceni Bitef teatra, biti pozivani na audicije te angažovani za projekte pozorišta. Kako je Bitef teatar, teatar bez ansambla, u mogućnosti je da otvara prostor za angažman u profesionalnom radu nezavisnim umetnicima.

01.11.2014

               thin-to-fat-child

 OTVORENI KASTING ZA KRATKI STUDENTSKI FILM

 

Kratki igrani, studentski film koji se snima u Beogradu.

Film  se snima sa ciljem da se šalje na festivale kratkih i amaterskih filmova.

Snimanje će biti u januaru i trajaće  5-6 dana.

Scenario je u završnoj fazi tako da trenutno za ženske uloge svi profili od 25-50 god. dolaze u obzir.

GLAVNA MUŠKA ULOGA – DEČAK od 9 do 13 god. (nizak dečak punijeg stasa)

SPOREDNA MUŠKA ULOGA – MUŠKARAC od 40 do 50 god. (čovek punijeg stasa)

SPOREDNA MUŠKA ULOGA – DEČACI više dečaka uzrasta 9 do 13 god.

SPOREDNA ŽENSKA ULOGA – ŽENA 40 do 50 god.

SPOREDNA ŽENSKA ULOGA – ŽENA 25 do 40 god.

Prijave slati na vid.krkeljic@gmail.com