Sav taj glumac poziva sve zainteresovane da se prijave za učešće u radionici  „Kasting pred kamerom“. Radionica „Kasting pred kamerom“ uputiće vas u proces kastinga na jednostavan i profesionalan način, naučiće vas kako da uvek budete u treningu za naredne kastinge, pripremiće vas da prepoznate svoje potencijale i pomoći da sigurnije pristupate budućim pozivima koji vam mogu doneti nove poslove!

Na radionici možete očekivati zanimljivu teoriju, oslobađajuću praksu, mnoštvo novih uvida i vrednih saznanja kroz različite oblasti kastinga. Radićemo na pripremi za kasting, ponašanju na kastingu, vežbaćemo predstavljanje pred kamerom i utvrditi koji su aduti koje posedujete i treba da iskoristite na svakom narednom kastingu.

Praksa je pokazala da svako ko je prošao proces pripreme za kasting na našim radionicama, je imao  mnogo bolje rezultate na kastinzima koji su usledili kasnije.

Trajanje radionice: 4 sata, max br polaznika 8

Cena 3000rsd po osobi do kraja juna 2018.

Smatramo da posedujete potencijal koji može mnogo bolje da se plasira na kastingu. Samim tim bi se povećala mogućnost dobijanja poslova preko kastinga. Iskoristite svoj talenat na najbolji mogući način. Ulaganje u sebe se uvek višestruko isplati.

Očekujemo vas!

Prijave slati na office@savtajglumac.rs

Subject: Radionica „Kasting pred kamerom“

.

0 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *